0 artikelen getoond

Geen resultaten gevonden voor de filter!

Producten van Weka

Weka

WEKA zegt het zelf treffend: 'Wij willen maar één ding en dat is een tevreden klant'.

Met dit kwaliteitsstreven in het achterhoofd hebben zij het proces van boom-tot-klant zo efficiënt mogelijk ingericht. WEKA heeft hart voor de natuur. Daarom wordt enkel hout gebruikt afkomstig van ecologisch verantwoord, gecertificeerd bosbeheer. 

  • WEKA gaat voor een goede prijs. Daarom is er tussen de klant en fabriek slechts één tussenpersoon die de klant kan helpen met bij het maken van de beste keuze.
  • WEKA gaat voor veiligheid. Daarom voeren zij het TÜV-SÜD-keurmerk voor de meeste van haar producten. Verder dragen alle sauna's en infraroodcabines, inclusief de technische voorzieningen (kachels etc.), de CE-markering. Dit betekent dat de producten voldoen aan de eisen van de geharmoniseerde EU-normen.
  • WEKA is een door en door Duits en staat al 20 jaar voor betrouwbare producten van uitstekende kwaliteit “Made in Germany”.
  • WEKA is overtuigd van de kwalitiet & betrouwbaarheid van haar producten. Daarom geeft WEKA, volgens de garantievoorwaarden, vijf jaar garantie op een groot aantal artikelen (op alle houten onderdelen).
  • WEKA distribueert enkel via de WELLNESS VAKHANDEL. Ze vraagt van haar wederverkopers de nodige ervaring en commitment zodat klanten met kennis & kunde worden bijgestaan.   

Met WEKA heeft BouwJeEigenSauna eindelijk een partner gevonden die gaat voor kwaliteit.