Wie zijn wij

BouwJeEigenSauna richt zich specifiek op éénieder die zijn eigen sauna wil bouwen of reeds een sauna heeft en deze optimaal wenst te gebruiken. Wij onderscheiden ons daarbij door duidelijke informatie en het grootste assortiment eersteklas materiaal.

Dankzij de intensieve samenwerking met de grootste saunabouwers van de Benelux hebben wij de beschikking over alle nodige kennis, kunde en ervaring op het gebied van saunabouw. Bovendien kunnen wij door onze sterke marktpositie eersteklas materialen en apparatuur tegen zeer concurrerende prijzen aanbieden. Door de rechtstreekse benadering van de zelfbouwer omzeilen wij de winstmarges van de tussenhandel en geven deze als besparing door aan onze klanten.

ONZE BELOFTEN:

Wij leveren degelijke en duidelijke informatie over het zelf bouwen van een sauna.

Op onze website vind je informatie over onder andere het ontwerpen van een sauna, over de samenstelling van de wanden, over de saunakachels, accessoires en dergelijke meer. Op basis van deze informatie kunt je zelf een sauna ontwerpen en bepalen welke materialen je nodig hebt.

Wij leveren alle benodigde materialen voor het bouwen van een sauna.

Alle aangeboden materialen zijn geselecteerd voor gebruik in de specifieke omstandigheden van een sauna. De juiste houtsoorten, in de juiste kwaliteiten. De juiste kachels met bijhorende bediening, kabels en aansluitschema’s. Een keur aan accessoires zoals lichtarmaturen, emmertjes, lepels, zandlopers, en zo verder.

Wij helpen bij de keuze van de materialen en het bepalen van de juiste hoeveelheden.

Van de verschillende materialen worden de eigenschappen en hun geschiktheid voor een bepaalde toepassing uiteengezet. Op basis van de gekozen materialen wordt een materialenlijst gemaakt en worden de juiste hoeveelheden bepaald. Indien je een volledige sauna wilt realiseren kun je ook gaan voor de makkelijke optie en voor een saunabouwpakket kiezen.

Wij geven je duidelijke voorbeelden.

Ter lering en informatie zijn enkele voorbeeldprojecten van ontwerp tot afgewerkt product opgenomen op deze site.