Retour / Annuleren

Bedenktijd van 14 dagen

Voor uw bestelling geldt een bedenktijd van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Binnen deze termijn kunnen uw producten worden geretourneerd. Gebruik voor het terugzenden van retouren altijd het retourformulier.

Wij aanvaarden enkel retourzendingen wanneer:

  • het product compleet is.
  • het product ongebruikt is en (indien mogelijk) in de oorspronkelijke verpakking is verpakt.

Controleer uw bestelling direct na ontvangst op beschadigingen en volledigheid.

  • Accepteer geen beschadigde verpakkingen.
  • Controleer altijd of het aantal verpakkingen van een zending (meestal aangeduid met de term 'Colli') overeenkomt met de hoeveelheid ontvangen verpakkingen.

Wanneer de zending beschadigd, verkeerd of incompleet is verzoeken wij u contact met ons op te nemen (T. +31 (0)85 0600 983 of E.info@bouwjeeigensauna.com. Bij beschadigde artikelen vragen wij u enkele foto's het beschadigde product aan ons te bezorgen. We zoeken dan in overleg naar een oplossing. De kosten voor het retourneren van de producten (verzendkosten) zijn in deze gevallen ten laste van BouwJeEigenSauna.com.

Producten die niet voldoen aan uw verwachtingen, te veel bestelde producten of dergelijke meer kunt u ook binnen 14 dagen retourneren. De kosten voor het retourneren van de producten (verzendkosten) zijn in deze gevallen ten laste van de klant.

Uitzonderingen

Een aantal producten kunt u niet ruilen of retourneren:

  • Producten die overeenkomstig uw wensen/specificaties zijn aangepast, verzaagd of op maat gemaakt
  • Geopende verbruiksartikelen (zoals bijvoorbeeld saunageuren, zeep, ...)
  • Producten die beschadigd of incompleet zijn

Wanneer u zeker wilt weten of u een product kunt ruilen, neem dan contact met ons op (T. +31 (0)85 0600 983 of E. info@bouwjeeigensauna.com).

Procedure voor retourzendingen

Wanneer u een product wilt retourneren dan vragen wij u het volgende te doen:

  • U meldt altijd vooraf bij ons dat u een product wilt retourneren
  • Download het retourformulier onderaan deze pagina en voeg dit volledig ingevuld bij de retourzending. Retouren waarbij het formulier ontbreekt hebben een langere verwerkingstijd. Retouren waarbij het formulier ontbreekt kunnen soms niet herleid worden naar een specifieke klant waardoor verwerking onmogelijk wordt.

Na ontvangst en controle van uw zending krijgt u een ontvangstbevestiging en wordt de retour verder administratief afgewerkt. Indien de retour in orde is wordt het aankoopbedrag binnen 15 werkdagen teruggestort op uw rekening.

Retourzendingen dienen te worden opgestuurd naar:


BouwJeEigenSauna klantenservice
Valkenswaardseweg 29a
5595 XB,
Leende Nederland

Kosten

Het is van belang dat een retourzending altijd vooraf aan BouwJeEigenSauna.com meld. BouwJeEigenSauna kan dan beslissen wat de beste oplossing is. Zo kan het voorkomen dat de waarde van een te retourneren product te laag is ten opzichte van de kosten voor verzending. Er wordt dan gezocht naar een andere oplossing. Wanneer BouwJeEigenSauna.com u een verkeerd of defect product heeft gestuurd, of wanneer BouwJeEigenSauna.com op een andere manier een fout heeft gemaakt dan zijn de kosten voor het retourneren voor BouwJeEigenSauna.com. Deze verzendkosten worden verrekend bij het crediteren van uw order binnen 15 werkdagen na ontvangst van de retourzending. Let op, wij betalen enkel aanvaardbare gangbare verzendkosten zoals worden aangerekend door de gangbare pakketdiensten (zoals UPS, DPD, Post.nl, B-post & B-pack en dergelijke) worden aangerekend. Neem bij twijfel contact met ons op. Voor het retourneren van pallet- of lengtevracht zal het transport worden georganiseerd door BouwJeEigenSauna.com via onze eigen transporteur. Deze maakt dan met u een afspraak over het tijdstip van afhalen. Afhankelijk van de reden van terugzending zijn de kosten voor de klant, danwel voor BouwJeEigenSauna.com. Mocht een retourpakket onverhoopt niet bij BouwJeEigenSauna.com aankomen of tijdens transport zijn beschadigd dan bent u, als afzender van het pakket, aansprakelijk. Zorgt u er alstublieft voor dat u het pakket met handtekening voor ontvangst aan ons retour stuurt. Wij hopen hiermee de mogelijke (onnodige) discussie tussen BouwJeEigenSauna.com, u als klant en de pakketdienst te voorkomen.

Documenten: retourformulier.pdf