Leveringsmogelijkheden

 

BouwJeEigenSauna.com ondersteunt de volgende leveringsmogelijkheden:

 • pakketten worden verstuurd met UPS
 • pallet-, en lengtevracht wordt verstuurd met DAS koerier
 • u kunt de door u bestelde producten ook afhalen bij ons afhaalpunt te Leende (bij Eindhoven)

UPSShieldColoredfICVOPTjJWEIw

Afhalen

U kunt uw bestelde producten ook afhalen bij ons afhaalpunt in Leende, dit ligt bij Eindhoven en tevens vlakbij de A2. Het adres: 

Valkenswaardseweg 29A

5595 XB Leende

Verzendkosten

De verzendkosten variëren ifv het gewicht van de te verzenden producten en de al dan niet aanwezigheid van ‘lengte- of palletvracht’-producten.

Voor de vaststelling van de verzendkosten worden de volgende criteria gehanteerd (wijzgingen voorbehouden):

 • pakketvracht & gewicht minder dan 10 kg & orderbedrag lager dan €60 = verzendkosten €6,75
 • pakketvracht & gewicht 10 kg of meer & orderbedrag lager dan €60 = verzendkosten €13,50
 • pakketvracht & orderbedrag hoger of gelijk aan €60 = verzendkosten €0,00
 • lengte- of palletvracht & orderbedrag lager dan €200 = verzendkosten €50,00
 • lengte of palletvracht & orderbedrag hoger of gelijk aan €200 = verzendkosten €0,00

 

Voor de waddeneilanden kunnen achteraf extra kosten worden aangerekend (de meerkost t.o.v bezorgen op het vasteland wordt in rekening gebracht).

Indien u kiest voor ophalen is dit uiteraard gratis. Dit kan enkel op afspraak, wij zetten de order dan voor u klaar.

Leveringstermijn

Over het algemeen zijn de leveringstermijnen als volgt:

 • Voor producten die BouwJeEigenSauna.com zelf op voorraad heeft geldt een leveringstermijn van max 5 werkdagen.
 • Voor complexe samengestelde producten (bijvoorbeeld een saunabouwpakket) geldt een leveringstermijn van 1 week.
 • Voor maatwerk producten geldt een leveringstermijn van ongeveer 2 weken (afhankelijk van de planning van het atelier).
 • Voor producten die wij betrekken van externe leveranciers kan de leveringstermijn sterk variëren (1-8 weken).

 

De leveringstermijn staat vermeld bij de verschillende producten. Let op, de aangegeven leveringstermijn is richtinggevend en kan variïeren ifv de drukte, vertraging bij de leverancier, uitputting voorraad of dergelijke meer. De leveringstermijn geldt vanaf het moment van ontvangst van betaling. Indien de leveringstermijn van een bepaald product sterk oploopt zal in overleg met de klant gezocht worden naar een alternatief of kan de order worden geannuleerd.

Bij een order die bestaat uit meerdere producten geldt de langste leveringstermijn als termijn voor de gehele order. In veband met sterk oplopende bezorgkosten worden orders niet opgesplitst.

 

LET OP: BouwJeEigenSauna.com aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ten gevolge van het niet nakomen van de voorgestelde leveringstermijnen.

Tijdstip van bezorgen

Indien u uw order op een specifieke datum wel of niet wenst te ontvangen kunt hierover een opmerking maken bij het plaatsen van uw bestelling. Wij proberen u hier dan, binnen de mate van het mogelijke, aan tegemoet te komen. Let op, wij hebben geen invloed op het dagdeel waarop een order wordt bezorgd.

Voor pakketpost (verzonden met UPS) kan wel op en specifieke dag worden gemikt, niet op een dagdeel. Er zijn andere pakketbezorgers die wel op specifieke dagdelen bezorgen en/of tijdstippen van bezorgen opgeven. Wij hebben er echter een aantal geprobeerd en ondervonden te vaak problemen met schade aan de bezorgde producten.

Voor pallet- en lengtevracht (met DAS koerier) kan eveneens op een specifieke dag worden gemikt, niet op een dagdeel. DAS kan wel op de bezorgdag zelf een redelijk correcte schatting van het bezorgtijdstip geven. U kunt hiervoor contact opnemen met DAS-logistiek op het volgende telefoonnummer 040 253 88 43. Onder vermelding van naam, bezorgadres en afzender (BouwJeEigenSauna.com / Wellzijn) geeft DAS een bezorgmoment door zodat u niet de hele dag onnodig moet wachten.