40 artikelen getoond

4 van 4
Geen resultaten gevonden voor de filter!
4 van 4

Stoomcabine

Wanneer je een sauna aanschaft dat gebruik maakt van stoom, dan spreek je niet meer van een traditionele sauna, maar een stoomcabine. Het grote verschil met de andere sauna’s, is dat de cabine een hogere luchtvochtigheid heeft. Deze zijn in grote en kleine maten beschikbaar, zodat bijna iedere badkamer een plek kan worden om te ontspannen. Een stoomcabine heeft net als ieder andere sauna een ontspannende werking en heeft een positieve invloed op het lichaam. Het verlicht de spanning in je spieren en gewrichten. Bovendien heeft het ook een reinigende werking.

Stoomcabine kopen

Bij BouwJeEigenSauna kun je onderdelen voor je stoomcabine kopen. Een stoomcabine is alleen kant-en-klaar beschikbaar. Op onze website kun je deze eenvoudig bestellen met een zelf uitgezochte stoomgenerator. Daarnaast bieden wij ook een variatie aan accessoires aan om extra te kunnen ontspannen. Mocht je er niet uitkomen welke stoomcabine je wilt kopen? Dan kunnen wij je voorzien van het juiste advies, zodat je aankoop meteen goed zal zijn.

Stoomcabine besturing

Om je sauna helemaal compleet te maken kun je voor je stoomcabine besturing aanschaffen. De technologie die wij gebruiken voor onze cabines is van hoge kwaliteit. BouwJeEigenSauna heeft altijd het beste in huis als het gaat om hoge kwaliteit cabines. Een stoomcabine besturing heeft als voordeel dat je gemakkelijk de instellingen kunt aanpassen, zoals de hoeveelheid stoom, de temperatuur en eventueel de muziek die afspeelt door een geïnstalleerde soundsysteem.

Stoomgenerator stoomcabine

Wanneer je niet eeuwig wilt wachten voordat de cabine aangenaam warm is en zich heeft gevuld met stoom, is het verstandig dat je goed kijkt naar de eigenschappen van de stoomgenerator. De grootte van de stoomcabine is bepalend voor het vermogen van de stoomgenerator. Wanneer de generator te weinig vermogen heeft in verhouding tot de cabine, zal je niet optimaal kunnen ontspannen en duurt het lang voordat de cabine gevuld is met stoom. Ons advies is altijd, ga niet gelijk voor de kleinste generator, je moet immers ook rekening houden met de deur die stoom laat ontsnappen wanneer deze opengaat. Kom je er niet uit? Dan staan onze experts voor je klaar!

Stoomcabine accessoires

Als je ademhalingsproblemen hebt of allergieën dan kan een stoomcabine voor jou geschikt zijn. Uiteraard kun je ook voor deze kiezen als je iemand bent die van stoombaden houdt. Voor je stoomcabine zijn onze accessoires aanbevolen. Deze zullen je ervaring bevorderen. Wij hebben bijvoorbeeld extra comfortabele bankjes die overigens ergonomisch zijn. Ook hebben wij kapstokken voor je handdoek, de lekkerste geurtjes en thermometers. Als je in een rolstoel zit, dan hebben wij deuren te koop die gemakkelijker toegang geven naar je stoomcabine.

Wanneer je een sauna aanschaft dat gebruik maakt van stoom, dan spreek je niet meer van een traditionele sauna, maar een stoomcabine. Het grote verschil met de andere sauna’s, is dat de cabine... meer lezen »
Venster sluiten
Stoomcabine

Wanneer je een sauna aanschaft dat gebruik maakt van stoom, dan spreek je niet meer van een traditionele sauna, maar een stoomcabine. Het grote verschil met de andere sauna’s, is dat de cabine een hogere luchtvochtigheid heeft. Deze zijn in grote en kleine maten beschikbaar, zodat bijna iedere badkamer een plek kan worden om te ontspannen. Een stoomcabine heeft net als ieder andere sauna een ontspannende werking en heeft een positieve invloed op het lichaam. Het verlicht de spanning in je spieren en gewrichten. Bovendien heeft het ook een reinigende werking.

Stoomcabine kopen

Bij BouwJeEigenSauna kun je onderdelen voor je stoomcabine kopen. Een stoomcabine is alleen kant-en-klaar beschikbaar. Op onze website kun je deze eenvoudig bestellen met een zelf uitgezochte stoomgenerator. Daarnaast bieden wij ook een variatie aan accessoires aan om extra te kunnen ontspannen. Mocht je er niet uitkomen welke stoomcabine je wilt kopen? Dan kunnen wij je voorzien van het juiste advies, zodat je aankoop meteen goed zal zijn.

Stoomcabine besturing

Om je sauna helemaal compleet te maken kun je voor je stoomcabine besturing aanschaffen. De technologie die wij gebruiken voor onze cabines is van hoge kwaliteit. BouwJeEigenSauna heeft altijd het beste in huis als het gaat om hoge kwaliteit cabines. Een stoomcabine besturing heeft als voordeel dat je gemakkelijk de instellingen kunt aanpassen, zoals de hoeveelheid stoom, de temperatuur en eventueel de muziek die afspeelt door een geïnstalleerde soundsysteem.

Stoomgenerator stoomcabine

Wanneer je niet eeuwig wilt wachten voordat de cabine aangenaam warm is en zich heeft gevuld met stoom, is het verstandig dat je goed kijkt naar de eigenschappen van de stoomgenerator. De grootte van de stoomcabine is bepalend voor het vermogen van de stoomgenerator. Wanneer de generator te weinig vermogen heeft in verhouding tot de cabine, zal je niet optimaal kunnen ontspannen en duurt het lang voordat de cabine gevuld is met stoom. Ons advies is altijd, ga niet gelijk voor de kleinste generator, je moet immers ook rekening houden met de deur die stoom laat ontsnappen wanneer deze opengaat. Kom je er niet uit? Dan staan onze experts voor je klaar!

Stoomcabine accessoires

Als je ademhalingsproblemen hebt of allergieën dan kan een stoomcabine voor jou geschikt zijn. Uiteraard kun je ook voor deze kiezen als je iemand bent die van stoombaden houdt. Voor je stoomcabine zijn onze accessoires aanbevolen. Deze zullen je ervaring bevorderen. Wij hebben bijvoorbeeld extra comfortabele bankjes die overigens ergonomisch zijn. Ook hebben wij kapstokken voor je handdoek, de lekkerste geurtjes en thermometers. Als je in een rolstoel zit, dan hebben wij deuren te koop die gemakkelijker toegang geven naar je stoomcabine.