1 artikelen getoond

Geen resultaten gevonden voor de filter!
Saunamuts SAUNA-11
Saunamuts SAUNA-11
Saunamuts SAUNA-11. Gemaakt van vilt (100% wol). Beschermt de huid tegen oververhitting. Het vilt is gemaakt uit 100% wol, een natuurlijke, ecologisch zuivere grondstof. Vilt absorbeert het zweet en blijft tegelijkertijd droog aanvoelen....
€ 10,70 *

Producten van Sauna-11

Sauna-11

SAUNA-11 ontwikkeld saunaproducten die eerlijk, vrolijk en intelligent zijn. Op het snijvlak tussen moderniteit & traditie zoekt SAUNA-11 naar mogelijkheden om het saunabad intenser, aangenamer en vooral leuker te maken.

Voor veel Finnen is de sauna een soort heilige plaats. De sauna is namelijk het huis van de sauna-elf (saunatonttu). Zo wordt bijvoorbeeld vloeken in de sauna als bijzonder onbeschoft beschouwd en ook gesprekken over controversiële onderwerpen zijn te vermijden. Een gekend bijgeloof zegt dat je na het saunabad, bij het verlaten van de sauna, nog wat water op de stenen van de oven moet gieten voor de sauna-elf. Zo ben je ook bij een volgend saunabezoek weer verzekerd van een optimale ‘löyly’ (stoom/leven).

Sinds kort is BouwJeEigenSauna exclusief verdeler van SAUNA-11 producten voor de Benelux markt.

Een SAUNA-11 product wordt met zorg en gevoel voor kwaliteit samengesteld en dat zie je. Niet alleen aan het product zelf maar ook aan het leuke logo, de verzorgde verpakking, de duidelijke informatie.