RENTO, de mooiste manier om van sauna te genieten

De sauna is de Finse manier van ontspannen en elke Fin doet het op zijn of haar eigen manier. Voor de Fin is het saunabad meer dan een paar scheppen water op een hete sauna kachel. Het is de som van rituelen, aangeleerd vanaf de vroege jeugd, die zorgen voor een complete ervaring bestaande uit vele kleine sensaties die eindigt in een gevoel van algeheel welzijn.

Rento is geworteld in de Finse saunacultuur en ambieert met haar producten het saunaritueel tot een van de grootste genoegens van het leven te maken.
Producten die aansluiten bij de kern van het sauna- en reinigingsritueel.
Kleurige producten in tinten geïnspireerd door de Finse natuur.
Goed ontworpen producten, perfect zijn voor het traditionele saunabad en zich ook thuisvoelen in de meest trendy huizen en kuuroorden.
Rento heeft oog voor het milieu, gebruikt veel bamboe en komt nu met de Pisara, een sauna emmer & lepel in BioComposiet.

Steeds meer Rento producten vinden hun weg naar design hotels & sauna's.
Zo is Rento in 2012 een samenwerking aangegaan met Scandic Tampere Station design hotel, ontworpen door bekroonde interieurontwerper Vertti Kivi. Het hotel heeft resoluut gekozen voor de producten van Rento in hun sauna’s. Vooral vanwege de rijke kleuren van de Rento producten die prachtig samengaan met de sfeer in het hotel.

Bekijk het assortiment van Rento en kies ook voor ‘Design from Finland’.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Verwante artikelen
Emmer bamboe
Emmer bamboe
vanaf € 64,70 *