De nieuwe kleurige HELO VIENNA saunakachels

HELO is zo'n fabrikant die nooit toegevingen doet in de kwaliteit van haar producten. HELO heeft een lange traditie in innovatieve saunatechniek en loopt al bijna 100 jaar (sinds 1919) voorop bij het bedenken en maken van nieuwe saunaproducten.

Sauna's waren in het verleden vooral een houten kot in de tuin met een grote kachel en een paar banken. Met de opkomst van de elektrische saunakachels werden sauna's steeds vaker binnen de muren van de woning gebouwd. In Finland staat de sauna gewoon in het rijtje bijkeuken, wc, schuur, sauna,... en de ovens waren puur functionele toestellen. Tegenwoordig maakt de saunacabine steeds meer deel uit van het interieur. Mooie houtsoorten, veel glas en goede verlichting trekken de saunacabine bij de rest van de ruimte.  

De Vienna serie saunaovens brengt nu voor het eerst kleur naar de cabine. Zeker de versie in AquaBlue vormt het vrolijke middelpunt van de saunaruimte.
Naast de Vienna serie komt ook de Fonda serie in verschillende kleuren beschikbaar (rood en grijs).

Over de HELO Vienna oven:
° éénvoudig te bedienen via een ingebouwde besturing
° verkrijgbaar in lichtgrijs, blauw en zwart,
° vermogens van .4.5 t/m 8.0kW
° voor cabines van 3.0 t/m 12m3
° steeninhoud  aanpasbaar tussen 12 & 20 kg

De variabele steeninhoud is weer zo'n typisch slim HELO idee. Wie kiest voor een kleine steeninhoud kiest voor snelle opwarming, wie kiest voor een groot steenvolume heeft wat meer geduld maar wordt verwend met een zachter, aangenamer stoom.

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.