De 110° serie van Sentiotec, kwaliteit zonder compromis

Met de 110° producten slaat Sentiotec een nieuwe weg in, de weg van superieure kwaliteit op alle vlakken. De serie is voor Sentiotec een showcase van kennis, ontwerptalent en vakmanschap toegepast op een beperkte serie producten.

De serie bestaat momenteel uit saunaovens, saunabesturingen en thermo-hygrometers.

Van de ovens is de met een RedDot design award onderscheiden Sentiotec Concept-R een moderne verschijning die iedereen meteen verleid met een Audi-achtige ingetogen strakheid. De ovens een een driedubble mantel en zijn leverbaar in stijlvol geborsteld RVS en tijdelijk in de exclusieve BLACK edition die volledig in zwart is uitgevoerd. De oven kan worden voorzien van een beschermrail in Deder of Espen maar kan ook door middel van de los verkrijgbare beugelset worden voorzien van een eigen ontwerp houten railing, aangepast aan de stijl van de saunacabine.

 Bij de besturingen zijn de Sentiotec 'Just Sauna' toestellen een genot voor het oog en bovenal geliefd door het intuïtieve eenvoudige gebruik met toepassing van een iPod-achtig scrolwheel en een beperkt aantal functies. De besturing is er in een Just Sauna Fin uitvoering voor gewone ovens en de Just Sauna Combi besturing voor combi-ovens welke is onderscheiden met de iF product design award. De besturing bestaat uit een bediendeel en een los vermogensdeel. Het bediendeel heeft een Ultra Slim Design met een opbouwhoogte van slechts 3 mm. Verkrijgbaar in zwart of wit.

De met de 110° thermo-hygrometers komt Sentiotec met een meetinstrument dat wel goed werkt. Een precisie meetinstrument voor de correcte weergave van temperatuur en luchtvochtigheid. Eindelijk een thermo-hygrometer die wel een goede meetwaarde aangeeft. Vooral voordelige hygrometers staan erom bekend dat ze maar een zeer indicatieve meetwaarde geven. Ook bij een eenvoudige accessoire als een meter gaat Sentiotec met de 110°-serie voor kwaliteit zonder compromis in combinatie met een sterke vormgeving.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Verwante artikelen