Binnen 48 uur bij u thuis geleverd: onze infrarood cabines!

Een infrarood cabine zorgt voor de ultieme ontspanning, de straling van infrarood lampen zorgt ervoor dat uw spieren ontspannen en verlichten hiermee nek- en rugklachten. 

Klinkt dit als iets voor u? U kunt er binnen 48 uur een in huis hebben!

Het verschil tussen een sauna en een infraroodkabine is voornamelijk de temperatuur: een infraroodcabine warmt meestal op tot ongeveer 55 graden, en een sauna tot wel 80. Daarbij is een infrarood cabine dus voor het ontspannen van die spieren, terwijl een sauna bedoeld is voor het ontgiften/reinigen van uw lichaam.

De voordelen van een infraroodcabine:

- kort maar krachtig, een sessie in een infraroodcabine duurt 20 tot 30 minuten. Dit is voldoende om volledig tot rust te komen.

- neemt weinig ruimte in beslag, een infraroodcabine is in het algemeen compacter dan een sauna omdat u hierin zit in plaats van ligt.

- goed voor de huid, door de warmte van de cabine gaat u transpireren waardoor er afvalstoffen worden afgevoerd en uw huid gaat stralen.

- ontspanning voor de spieren: de straling van infraroodlampen werkt op zowel de opper- als onderhuid. Door de warmte zetten bloedvaten zich uit en wordt doorbloeding gestimuleerd; hierdooor ontspannen de spieren en wordt gewrichtspijn verlicht. 

 

We willen graag een aantal saunacabine's voor u uitlichten:

De Arktis:

De Arktis combineerd een sauna met een infraroodcabine, hiermee ervaart u zowel de kwaliteiten van een infraroodstraler als van een finse sauna. De Arktis is een ruime cabine gemaakt van Grenen. Deze cabine is uitermate geschikt als u opzoek bent naar de ultieme ontspanning.

Arktis Infra+ saunacabine | BouwJeEigenSauna

Arktis Infra+

De VitaMy:

De VitaMy is een kleine infrarood saunacabine die prachtig verlicht wordt door bijgeleverde LED lampjes. Daarbij is de cabine uit te breiden met een geluid- en lichtset waarmee u verschillende kleuren licht kunt kiezen en muziek kan afspelen in de cabine. Perfect als u opzoek bent naar een compact maar functionele cabine, die er ook nog eens mooi uit ziet!

VitaMy 164 Infrarood Saunacabine | Infraroodcabines | Kant-en-klare infraroodcabines | Infra | BouwJeEigenSauna

VitaMy 164 Infrarood Saunacabine

De MiniMy:

De MiniMy is een compacte maar functionele infrarood cabine. De uitvoering is simpel maar stijlvol. Deze cabine is perfect voor u als iets zoekt wat niet te veel ruimte in beslag neemt, maar waarin u toch volop kunt relaxen.

MiniMy Basic infrarood cabine | Infraroodcabines | Kant-en-klare infraroodcabines | Infra | BouwJeEigenSauna

MiniMy Basic infrarood cabine

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Verwante artikelen