Al 20 jaar Wellness van Weka!

WEKA zegt het zelf treffend: 'Wij willen maar één ding en dat is een tevreden klant'.

Met dit kwaliteitsstreven in het achterhoofd hebben zij het gehele proces van boom-tot-klant zo goed & efficiënt mogelijk ingericht.

WEKA heeft hart voor de natuur. Daarom wordt enkel hout gebruikt afkomstig van ecologisch verantwoord, gecertificeerd bosbeheer. 

WEKA gaat voor een goede prijs. Daarom is er tussen de klant en fabriek slechts één tussenpersoon die de klant kan helpen met bij het maken van de beste keuze. Er zijn geen groothandels of andere tussenstations die de kosten in de keten onnodig opdrijven. Naast het reguliere gunstig geprijsde assortiment infrarood-cabinessaunacabines en saunahuisjes heeft WEKA om hun 20-jarige bestaan te vieren een aantal cabines extra aantrekkelijk geprijsd. Je vindt ze terug bij onze aanbiedingen

WEKA gaat voor veiligheid. Daarom voeren zij het TÜV-SÜD-keurmerk voor de meeste van haar producten. Verder dragen alle sauna's en infraroodcabines, inclusief de technische voorzieningen (kachels etc.), de CE-markering. Dit betekent dat de producten voldoen aan de eisen van de geharmoniseerde EU-normen.

WEKA is een door en door Duits en staat al 20 jaar voor betrouwbare producten van uitstekende kwaliteit “Made in Germany”.

WEKA is overtuigd van de kwalitiet & betrouwbaarheid van haar producten. Daarom geeft WEKA, volgens de garantievoorwaarden,
vijf jaar garantie op een groot aantal artikelen (op alle houten onderdelen).

WEKA distribueert enkel via de WELLNESS VAKHANDEL. Ze vraagt van haar wederverkopers de nodige ervaring en commitment zodat klanten met kennis & kunde worden bijgestaan.   

Hier nog enkele aanwijzingen dat het WEKA menens is wanneer het gaat om kwaliteit:
° de doordachte stevige verpakking van de complete bouwpakketten,
° veel schade aan producten ontstaat tijdens transport, daarom werkt WEKA enkel met geselecteerde vaste vervoerders en worden de producten rechtstreeks vanuit de fabriek bij u op de stoep afgeleverd,
° een uitgebreide, gedetailleerde en rijk geïllustreerde montagehandleiding,
° een montageservice door geselecteerde vaklui voor diegenen die geen tijd of zin hebben dit zelf aan de slag te gaan,
° soms moet voor een saunahuis een bouwaanvraag worden ingediend, WEKA kan hierbij helpen door u de juiste informatie aan te leveren.

In het segment van de fabrieksmatig geproduceerde sauna- en infraroodcabines zijn veel inferieure producten op de markt. Vaak is hun enige kwaliteit de lage prijs. BouwJeEigenSauna heeft zich dan ook lange tijd afzijdig gehouden van de verkoop van dit soort producten. Met WEKA heeft BouwJeEigenSauna eindelijk een partner gevonden die gaat voor kwaliteit.

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.