3 artikelen getoond

Geen resultaten gevonden voor de filter!
Sale
Helo Fonda DET
Helo Fonda DET
Saunaoven Helo Fonda DET Vermogen: 4.4 / 6 kW Kleur: Grijs of Rood Let op: geleverd zonder stenen en besturing
€ 375,00 * € 750,00 *
Sale
Helo Softhot D 8.0 kW excl. besturing (refurbished)
Helo Softhot D 8.0 kW excl. besturing...
Helo saunakachel softhot D Beschikbaar in 8.0 kW. RVS Helo Handleiding
€ 341,40 * € 569,00 *
Helo EC50 bediening voor HNS-T1 stoomgeneratoren
Helo EC50 bediening voor HNS-T1 stoomgeneratoren
Helo EC50 bediening voor HNS-T1 stoomgeneratoren Het EC50 bedieningspaneel maakt het eenvoudig en voordelig om volledige controle over uw stoomcabine te hebben. Het paneel in een discreet en elegant design heeft een eenvoudige bediening...
€ 155,00 *

Producten van Helo

Helo

Helo is zo'n fabrikant die nooit toegevingen doet in de kwaliteit van haar producten. Helo heeft een lange traditie in innovatieve saunatechniek en loopt al bijna 100 jaar (sinds 1919) voorop bij het bedenken en maken van nieuwe saunaproducten.

Sauna's waren in het verleden vooral puur functionel ruimtes, een houten kot in de tuin met een grote kachel en een paar banken. Tegenwoordig maakt de saunacabine steeds meer deel uit van het interieur. Mooie houtsoorten, veel glas en goede verlichting trekken de saunacabine bij de rest van de ruimte. Helo heeft dit al lang geleden ingezien en maakt oogstrelende producten die gezien mogen worden.

Accumulatie-kachels is een concept waarmee Helo uniek is in de wereld van de sauna-ovens, zuinig met energie en altijd klaar voor gebruik. Ovens met variabele steeninhoud is ook zo'n typisch slim HELO idee. Wie kiest voor een kleine steeninhoud kiest voor snelle opwarming, wie kiest voor een groot steenvolume heeft wat meer geduld maar wordt verwend met een zachter, aangenamer stoom.