3 artikelen getoond

Geen resultaten gevonden voor de filter!
Sale
Eos Bio-Tec Combi 6.0 kW excl. besturing (refurbished)
Eos Bio-Tec Combi 6.0 kW excl. besturing...
Eos Bio-Tec Combi Uitvoering: 6.0 kW Licht beschadigd model Kleur: RVS
€ 300,00 * € 500,00 *
Sale
EOs saunaoven 8.0 kW incl. besturing (Refurbished)
EOs saunaoven 8.0 kW incl. besturing (Refurbished)
Productinformatie EOS 43 FN inclusief besturing Vermogen: 8.0 kW Kleur: Antraciet Los bij te bestellen: stenen
€ 250,00 * € 500,00 *
Zouttableau himalaya met houten omlijsting
Zouttableau himalaya met houten omlijsting
Zouttableau Himalaya met houten omlijsting. Maakt van je saunacabine een zoutcabine. Zout in de lucht heeft positieve effecten op de ademhaling, de huid en het zenuwstelsel. Zoutdeeltjes doden bacteriën en schimmels op slijmvliezen...
€ 241,82 *

Producten van EOS

EOS

Doordat EOS en HELO als topsegment merken niet naast elkaar gepresenteerd wensen te worden hebben wij besloten geen toestellen van het topmerk EOS meer aan te bieden via onze website. Wel zijn wij wederverkoper van EOS en kunnen u altijd een aantrekkelijk aanbod doen voor een toestel van EOS. Dus twijfel niet om contact met ons op te nemen indien u op zoek bent naar sauna-apparatuur van EOS en verbaas u over de aantrekkelijk voorwaarden die wij hanteren voor deze toestellen. 

EOS ontwikkelt en produceert sauna kachels, sauna besturingen voor de particuliere en commerciële gebruiker. In aanvulling op het assortimant levert EOS ook infraroodapparatuur, kleur & lichttechniek en een breed scala aan accessoires. De exclusieve engineering & productie van de producten in Duitsland, en een ongewoon hoge mate van verticale integratie zorgen voor de hoogste kwaliteit zoals we die ook kennen van de Duitse autoindustrie.